Gode tider, men knallharde krav!

01.09.2011 – Underleverandør

Vi opplever en sterk økning av prosjektmuligheter hos Kodemaker, og ser at dette er av et omfang vi ikke kan eller vil håndtere på egenhånd. Vi har ingen ambisjon om å bli veldig mye større, og da må vi se på andre muligheter for å håndtere de spennende mulighetene vi får.

Vi har allerede veldig gode samarbeidspartnere blant andre firmaer, men ser at disse også har sprengt kapasitet. Derfor ønsker vi nå å komme i kontakt med potensielle underleverandører. Vi vet det er mange dyktige fagfolk som opererer på egenhånd, og det er viktig for oss at de vi samarbeider holder et meget høyt faglig nivå. Så lenge våre kunder handler gjennom oss vil vi garantere prima vare, og de konsulentene vi velger å samarbeide med, må tåle å bli utsatt for både referansesjekker og intervju av oss i Kodemaker.

Typene vi ser etter bør føle seg nogenlunde hjemme i stillingsannonsen vi har ute på Finn.no akkurat nå, men det er ikke bare framsieutviklere vi ser etter som underleverandør.

Er DU interessert i å være underleverandør?

Send isåfall en mail til kandidat@kodemaker.no