Personvern

Denne personvernserklæringen gjelder alle websidene tilhørende Kodemaker Systemutvikling AS.

Vi etterstreber oss til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å sende en e-post til kolbjorn@kodemaker.no.

For å kunne utvikle og stadig forbedre våre nettsider etter de besøkendes behov, benytter vi tidvis en rekke logging- og sporingstjenester og teknikker. Noen av disse tjenestene kan du melde deg ut av (se linker under), men ikke alle. Om du ikke ønsker å spores på denne måten, ber vi deg forlate våre nettsider, eller installere software som blokkerer slik sporing, for eksempel Ghostery (https://www.ghostery.com/nb-NO/)

Vi deler aldri dine data med andre enn de nevnte og tilsvarende tredjeparts-tjenester, eller med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter, men vær oppmerksom på at noen av sporingstjenestene vi bruker, kan dele aggregerte data med tredje-parter.

Våre websider bruker Google Analytics

Våre websider samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, for eksempel antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. For å melde deg ut, besøk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Våre websider bruker Inspectlet

Inspectlet gjør det mulig for oss å se hvordan den enkelte bruker interagerer med våre websider, inkludert hva brukeren gjør på hver enkelt side. Det vil i noen tilfeller bety, at vi besitter personlig identifiserende data.

Sist oppdatert

Sist oppdatert av Sten Morten Misund-Asphaug 2015-04-27