Kubernetes er Google sitt alt-burde-egentlig-være-en-container-prosjekt. Google har i de siste 10-15 årene kjørt alle greiene sine i containers, i noe de kaller for Google Borg. Kubernetes er en alternativ implementasion av Borg som er open source, laget av de samme folkene og har mange av de samme konseptene.

Google har også etter hvert tatt i bruk Kubernetes selv på nye ting.

Kubernetes gjør at det blir relativt plug-and-play å gjøre ting som tidligere kun var mulig med proprietære cloud-løsninger, som auto-skalering av instanser avhengig av lasten på systemet.

Våre blogginnlegg

Kubernetes deployments uten nedetid

Når du deployer appen din til det romskipet av en rigg som er Kubernetes så skjer det uten noen form for nedetid, ikkesant? Dårlige nyheter: med mindre du har gått veldig aktivt inn for det har tjenestene dine svært sannsynlig litt nedetid under deployment. Men hvorfor?

Devops! Dev? Ops!

Det skorter for tiden ikke på bedrifter i IT-sfæren som skryter av at de driver med Devops. Men gjør de egentlig det? Hvis løsningen er et “devops-team” eller stillingsutlysninger for “en devopser”, er sjansen dessverre liten for at vi henter ut det beste devops har å by på.

Spør oss om Kubernetes

Kristian

Christian

Alf Kristian

Nils

Christin

Trygve

Anders

Stig

André

Magnus

Odin

Finn

Stian

Fredrik

Åshild

Sindre

Frode