Magnar Sveen

Systemutvikler

Magnar jobbet hos oss fra januar 2006 til juli 2023. Han er en meget dyktig utvikler og har vært en viktig aktør for Kodemaker i denne perioden. Etter mange år som konsulent prøver han nå livet som fast ansatt hos Mattilsynet sammen med Christian. Målet deres er å vise hvor bra små team kan levere IT, også i staten. Vi heier på dem! Det er sånt vi i Kodemaker liker.

Bloggposter

Påskespesial: 11 artige detaljer fra brettspillet Y2K

Nå blir det påskestemning her på Kodemaker-bloggen, med kvikklunsj, appelsiner og brettspill. Så spørs det om du får med familien på det hjemmesnekra brettspillet om software-utvikling jeg har laget.

Les artikkel
Dumme klienter

Dette ser ut til å ha blitt et kåseri om data og dumme klienter. Ikke dumme oppdragsgivere, altså, men noen veldig dumme web-klienter.

Les artikkel
Datomic: Fem fete fordeler, fort fortalt

Det er ikke ofte at en database gjør meg direkte begeistret, men Datomic har klart kunststykket. Til tross for at det er proprietær software man må betale for, har databasen så mange fete fordeler at det er vanskelig å velge bare fem av dem … men fem må det bli. Hvordan skulle jeg ellers fått fikset en så feiende flott tittel?

Les artikkel