Kodemaker har vært en perfekt partner for Diffia

«Kodemaker har vært en perfekt partner for Diffia og har gjennom sin gode domeneforståelse, dyktige ingeniører og eksepsjonelt høye fagkompetanse levert topp kvalitet hele veien. Ressurser fra Kodemaker var i gang og en integral del av vårt team med alt fra prosess, tunge integrasjoner til nydelig front-end arbeid i løpet av noen få dager etter oppstart - vi er imponert!»


«Kodemaker tok en idé til ferdig løsning på kort tid, og de har vært en viktig ekstern bidragsyter i utviklingen av vårt konsept Oche. De har jobbet godt sammen med flere andre aktører i et hektisk prosjekt.

De er flinke, sier hva de mener og lager det vi ønsker. Softwaren de har laget har fungert knirkefritt siden åpningen. Vi har et veldig godt inntrykk av hele Kodemaker, og de fremstår som en dyktig, jovial og humørfylt gjeng.»

Geir Oterhals
Prosjekteier, Oche Dart
+47 992 18 320


«Sammen med Kodemaker ønsket vi å øke kvaliteten på vår tekniske utviklerdokumentasjon. Vi ønsket et penere, mer responsivt uttrykk og hvis mulig å automatisere deler av prosessen. Prosjektet hadde ingen føringer på teknologi eller verktøy og Kodemaker var fra første dag en proaktiv partner som hjalp til å forme løsningen. Vi opplevde konsulentene som svært faglig dyktige og de ble fort en del av gjengen her. De hadde ingen problemer med å sette seg inn i våre problemstillinger og vi endte med en løsning som leverte mer enn vi i utgangpunktet hadde ambisjoner om å få til.»

Claes Bergsten
Tech Lead Payment, Schibsted Payment ID
+47 916 68 984


«Kodemaker deltok med fullstackutviklere i et kryssfunksjonellt team hvor de utviklet integrasjonsplattform og digital kundefront til BN Bolig. Kodemaker er blant de faglig mest kompetente i bransjen, men det som kanskje var aller viktigst for oss var at de med sin erfaring, engasjement og smidighet dekket et stort spenn av tekniske behov/roller og at de på eget initiativ tok tak i ideer og oppgaver.

Vi var opptatt av å bygge et lite, agilt og selvorganisert team. Kodemaker har for oss bevist at et lite team med håndplukkede, høykompetente personer kan levere raskere og bedre.»

Rune Strandli
Chief Digital Officer, BN Bolig
+47 922 97 460