Marte Kjenstad

COO

Marte jobber i administrasjonen sammen med Kolbjørn, og sørger for at hjulene går rundt med stort og smått i den daglige driften av selskapet.

Marte har utdannelse og bakgrunn som utvikler, men har de siste 15 årene jobbet mer med mennesker enn med koding. Kjærligheten for kode ulmer likevel i bunn, så plutselig dukker det opp et hobbyprosjekt eller 2.

I tillegg til å jobbe med det administrative vil hun også bl.a. jobbe for fortsatt høy trivsel blant husets konsulenter, og også med Kodemakers synlighet i markedet.

Marte er sosial og (for det meste) grei, så om du har lyst på en kaffekopp eller en lunsj på Rebel, så ta kontakt for en hyggelig prat.

Bloggposter

En fagdag i Kodemaker

Kodemaker har ofte fagdager, hvor vi samles, lærer nye ting og har det gøy sammen. Denne gangen tar vi dere med på en typisk fagdag, for å gi innblikk i hvordan vi gjør det hos oss.

Les artikkel
Livet som nyansatt i Kodemaker 💙

Offisielt har jeg vært ansatt i Kodemaker i 6 måneder, men jeg føler selv det er lengre. Hvorfor? Fordi i Kodemaker blir man en av gjengen i det øyeblikket kontrakten er signert.

Les artikkel
Tilbakeblikk på JavaZone 2022

Påsken står for døren, og flere Kodemakere er snart i mål med abstract for JavaZone 2023. Hva skal du med påskekrim når vi har tilbakeblikk på JavaZone 2022?

Les artikkel