Kolbjørn Jetne

Daglig leder

Jeg synes det er moro å være leder i Kodemaker. Lang erfaring med å utfordre etablerte sannheter. Uredd og utforskende. Såre fornøyd med at Kodemaker nå har blitt en av de mest attraktive arbeidsplassene for erfarne dyktige teknologer. Motiverer meg å jobbe med sylskarpe kodemakere, og vi har det mye moro sammen. Vi skal alltid utvikle oss videre, og to hestehoder foran er helt OK!

Kolbjørns anbefalinger

Maskiner som tenker
Kunstig intelligens

Veldig god bok med et herlig språk. Inga Strumke bruker enkle og lett forståelige eksempler underveis, som gjør det lett å både forstå og henge med, til tross for at det dreier seg om komplisert materie. Alle bør lese denne boken.

Mer om boka
Good to Great
Business

En bok som fikk fart på mine tanker om at Kodemaker kunne bli verdens beste konsulentfirma. Mange interessante observasjoner fra amerikanske bedrifters utvikling. Hva kjennetegner de store suksessene? Spennende lesing!

Mer om boka

Kolbjørn snakker gjerne om

Golf

Herlig å tilbringe en dag på golfbanen i konkurranse med dårlige venner. Merkelig hvor ofte de forløsende tankene som løser alle verdensproblemer kommer når skuldrene senkes. Nå har jeg lurt barna til å begynne også. God investering.

Fotball

Alt for lenge siden jeg var aktiv selv, men fotball er gøy. Både å følge egne gutter, og ikke minst Manchester United. Alltid det beste laget…

Bloggposter

Tretopphytter og gården til Olaf Tufte

Kodemaker pleier å ha noen turer i året for å utvikle vårt sosiale miljø, lære litt og rett og slett bare ha det hyggelig sammen. Årets vårtur ble lagt til Tretopphyttene Oslofjord og Tufte Gård nær Horten i slutten av mai.

Les artikkel
Kodemaker­mesterskap - hva er det?

Det er viktig med sosiale sammenkomster i en tid med stadig mer bruk av hjemmekontor, og minst halvparten av befolkningen lever med telefonen tett klistret til ansiktet store deler av tiden. Vi i Kodemaker er en gjeng som er glade i sosiale lag. Jeg har tidligere skrevet en blogg om vår “Lunsjroulette” og nå skal jeg fortelle om et annet påfunn i Kodemaker.

Les artikkel
Lunsjroulette, hva er det for noe?

Vi har det veldig bra i Kodemaker, men vi sikter alltid mot nye høyder. Hva kan vi gjøre for å bli enda bedre kjent med hverandre på en sosial og morsom måte?

Les artikkel

Referanser

Magnar Sveen
Seniorrådgiver hos Mattilsynet (tidl. Kodemaker)

«Åpen, redelig, raus, og dønn pålitelig, med enorm tiltro til hver enkelt konsulent, dette er ord som beskriver både Kodemaker og Kolbjørn. Og det er ikke så rart, for Kolbjørn har vært helt sentral i å gjøre Kodemaker til en så bra arbeidsplass som det er. Kolbjørn sin tilnærming til lederskap er gjennom ærlighet, åpenhet, frihet, ansvarliggjøring, og støtte. Under Kolbjørn følte jeg meg fri til å finne min egen vei, og få støtte hele veien. Det er lett å se at Kolbjørn heier på de han leder, og gjør det han kan for å backe dem opp.»

Tonje Magnussøn
Chief HR Officer at Schibsted Payment AS

«Jeg opplever Kolbjørn som ryddig og god på å skape relasjoner med samarbeidspartnere. Kodemaker som selskap leverer dyktige konsulenter, som passer godt inn i miljøene de jobber i. Kolbjørn er flink til å følge opp, og setter seg raskt inn i utfordringene kundene har.»

Mette Rosenvinge Kolderup
Daglig Leder og partner at Merge-IT AS

«Kolbjørn er en av de mest profesjonelle jeg kjenner i IT bransjen i Oslo-regionen. Med sin sindige, rolige og behagelige væremåte, leder han grupper, konstellasjoner (tidligere leder, nå Styreleder, av Overhuset) og sitt selskap (Kodemaker) med stødig hånd. Han har et øye for detaljer, men er spesielt flink til å se de store linjene i det han/vi holder på med. Som samarbeidspartner er han en rettferdig, direkte og aller viktigst: en ærlig sparringspartner, noe som er gjennomgående i alt hva han gjør. Kolbjørn anbefales. Ganske enkelt ;-)»

Rune Lien
Uber coder at Agens as (tidl. Kodemaker)

«Jeg har hatt gleden av å jobbe i samme firma som Kolbjørn i 3 år. Han er en bunnsolid og veldig engasjert leder. Gjennom sitt engasjement og tiltro til sine ansatte har han vært med å bidra til å sette Kodemaker på kartet. Han er direkte og ærlig, legger sjeldent noe i mellom. Du får alltid gode og ærlige svar når du spør Kolbjørn om råd. Noe som i hvertfall hos meg skaper stor tillit.»