Anders Furseth

Utvikler

Anders elsker jobben sin som kodemaker. Han har de siste 10 årene besittet roller som utvikler og løsningsarkitekt i små og store prosjekter, hovedsakelig innen bank og finans, og ofte med særskilt fokus på IT-sikkerhet.

Anders er pragmatisk og tar stor glede i å kunne benytte de riktige verktøyene for å skape produkter med høy kvalitet til lav kost. Gjensidig respekt, ærlighet og åpen kommunikasjon med rikelig takhøyde er verdier som Anders setter høyt.

Teknologi

Bruker på jobben:
Vil lære mer:

Anders' anbefalinger

Out of the Tar Pit

Ben Moseley og Peter Marks presenterer svært overbevisende argumenter for hva som er kilden til kompleksitet i systemene vi bygger. Dersom du ikke har lest denne artikkelen de siste 3 månedene oppfordrer jeg deg på det sterkeste til å gjøre nettopp det med det samme!

Out of the Tar Pit (PDF)
Simple Made Easy

Foredraget som endret mitt syn på hvordan programvare bør utvikles. Rich Hickey gir oss i tillegg et begrepsaparat for å objektivt kunne diskutere graden av kompleksitet i kode vi skriver og verktøyer vi benytter. Jeg kan ikke anbefale dette foredraget varmere!

Gjør det eneste fornuftige. Se foredraget nå!

Bloggposter

Property-based testing i Clojure

Er du lei av å skrive tester? Hva om jeg fortalte deg at det finnes verktøy som genererer testene for deg? For godt til å være sant?

Les artikkel

Bidrag til fri programvare

Prosjekter

Hafslund Strøm / Fortum
ClojureScript, Clojure, Responsiv design, Sanity og Datadog

Utvikling og forvaltning av flere av Fortum og Hafslund Strøm sine kunderettede flater.

Ruter
Kotlin, Kafka, Gradle, PostgreSQL og Kubernetes

Backend-utvikling av ny plattform for salg av billetter ombord i buss.

Norled
Clojure, ClojureScript, Kubernetes, Datomic og DataScript

Utvikler nye informasjonssystemer for fergedrift for Norled. Jobber også med billett-app for kunder, samt app for fergebillettørene.

Se flere prosjekter

Referanser

Steffen Fiksdal
Teknisk arkitekt, BankAxept

«Of the people I know Anders is one of very few who understands and masters all layers of computer software architecture. He has a solid overview of the lowest levels of the operating system up to the higher abstract levels of application programming. This competence makes him an extremly powerful resource in a software development team.»

Sverre H. Huseby
Konsulent, Zenior

«Anders is a clever and fast programmer who easily sees solutions to complex problems. His code is tidy almost to the extreme. One of the best developers I have ever worked with.»