Gradle er et glitrende verktøy for automatisering av bygg. For de som enda ikke har brukt det, vil det oppleves som en solid oppgradering fra Ant og Maven. Man har en nydelig Groovy DSL for å beskrive sine bygg. Det har gode konvensjoner og standardinstillinger, men man står helt fritt i forhold til om man vil benytte de. Støtte for inkrementelle bygg, god ytelse og full kontroll på bygget ditt er noen av de gode grunnene til å ta Gradle i bruk.

Da jeg begynte med Gradle var det første gangen jeg syntes det var gøy å scripte bygg.

Magnus

Våre screencasts

The Groovy Light Table Plugin

Screencast om bruk av Groovy og Gradle i Light Table

Vår fri programvare

Våre blogginnlegg

A Groovy Light Table client - Step 5: Gradle dependencies in Light Table with dagre-D3

Del 5 i en blog serie hvor jeg beskriver stegene jeg tar for å forsøke å lage en dugandes Groovy plugin for Light Table. Del 5 kombinerer det rike api’et i Gradle og fleksibiliteten i Light Table til å vise dependency grafer vha D3. Kule greier !

A Groovy Light Table client - Step 4: Exploring new avenues with Gradle

Del 4 i en blog serie hvor jeg beskriver stegene jeg tar for å forsøke å lage en dugandes Groovy plugin for Light Table. Del 4 handler om implementasjon av Gradle støtte for uthenting og bruk av classpath, samt opplisting og eksevkvering av tasks

Javascript testing in your JVM projects using Gradle and BusterJS

Hadde det ikke vært kjekt om du kunne inkludert javascript testing som en del av CI for JVM prosjektet ditt ? Gradle Buster Plugin to the rescue !

Spør oss om Gradle

Magnus

Ronny

Trygve

André

Anders

Stian

Sindre

Alf Kristian

Kristoffer

Robin

Stein Tore

Nils

Odin

Finn

Stig

Fredrik

Frode