Ronny Løvtangen

Ronny er en allsidig utvikler med erfaring fra de fleste sider innen javautvikling. Ronny er en humørspreder og drivkraft i det sosiale livet. Påtar seg gjerne ansvar utover det vanlige og er en person som går godt overens med alle.

Favoritter for tiden: EcmaScript 2015, Groovy og Grails
Bruker på jobben: React, EcmaScript 2015, jspm, Sass, Groovy og Grails
Vil lære mer: Clojure, Ansible og Docker

Ronnys anbefalinger

This Developer's Life

Nydelig podcast om livet som utvikler. Dessverre lenge mellom hver nye episode, men de som finnes er ganske så tidløse. Hør podcasten

Snakker gjerne om

Fallskjermhopping

Vi utviklere er rare. Tenker på programmering hele tiden. Går og grunner på problemstillinger, tenker ut løsninger. I bilen, på toalettet, i selskap. Derfor trenger jeg et sted jeg kan koble helt ut. Det gjør jeg når jeg hopper fallskjerm. En dag på fallskjermfeltet i strålende sol, glade mennesker, ett hopp i timen - da er stacktrace, out-of-memory-error og lignende totalt fraværende. Jeg svever på en sky, eller rettere sagt; gjennom skyene. Med hodet opp eller ned, sammen med andre glade fallskjermhoppere.

Open source

Har bidratt til grails-core, grails-doc, grails-profile-repository, grails-maven-archetype, grails-wkhtmltopdf og grails-build-info.


Ronny Løvtangen

Partner
+47 928 21 901
ronny@kodemaker.no