Ronny Løvtangen

Utvikler

Ronny er en allsidig utvikler med erfaring fra de fleste sider innen javautvikling. Ronny er en humørspreder og drivkraft i det sosiale livet. Påtar seg gjerne ansvar utover det vanlige og er en person som går godt overens med alle.

Teknologi

Favoritter for tiden:
Bruker på jobben:
Clojure, ClojureScript, re-frame, Reagent, Docker, OKD og Elasticsearch
Vil lære mer:
Micronaut, Graalvm, Kubernetes, Docker, TypeScript, Kotlin og GraphQL

Ronnys anbefalinger

This Developer's Life

Nydelig podcast om livet som utvikler. Dessverre lenge mellom hver nye episode, men de som finnes er ganske så tidløse.

Hør podcasten

Ronny snakker gjerne om

Fallskjermhopping

Som utvikler er det lett å ta med seg jobben hjem. Gå og grunne på problemstillinger og tenke ut løsninger. Derfor trenger jeg et sted jeg kan koble helt ut. Det gjør jeg når jeg hopper fallskjerm. En dag på flyplassen i strålende sol, glade mennesker, ett hopp i timen - da er stacktrace, out-of-memory-error og lignende totalt fraværende.

Ishockey

Med to gutter som spiller hockey, blir det mange timer i Skedsmo ishall. Er med som trener på laget til yngstemann. Draktsponsor er selvfølgelig Kodemaker. Spiller også med en gjeng selv, for moro skyld. Utrolig intensiv og bra trening, og ikke minst veldig gøy! Når vi skal se de voksne spille, så er det Storhamar som er laget.

Bidrag til fri programvare

Prosjekter

Animalia
Clojure, ClojureScript, Docker, OKD og Leiningen

Utvikling av en applikasjon for registrering av helseopplysninger for storfe, sau m.m.

NSB
Tomcat, Groovy, Grails, Yarn og Node

Utvikling av en applikasjon for oppfølging av endringer i tjeneste for lokførere og konduktører

NSB
Tomcat, Groovy, Grails, Java og Spring

UsrPwd. Videreutvikling av en tjeneste for autentisering

Se flere prosjekter

Referanser

Peter Hausken
tidl. IT-sjef i NSB Trafikk

«I løpet av sin tid som utvikler / konsulent i NSB har Ronny stått bak og deltatt i en omfattende digitalisering av NSBs operative drift. IT-verktøyene han har utviklet er i daglig bruk av flere tusen ansatt i Norge og Sverige. De har automatisert og forenklet en rekke oppgaver ved å legge brukervennlige grensesnitt utenpå andre leverandørers systemer, samt lage mindre systemer for å dekke jernbanespesifikke oppgaver.

Ronny er svært god til å forstå kundes forretning og hvordan de ulike delene henger sammen. Han har også hatt en selvstendig interesse for jernbanen som strengt tatt er ubetalelig. Han er fokusert og flink til å lage løsninger som er driftsstabile og holder svært høy kvalitet.

Han følger selv med på at løsningene han har laget faktisk fungerer, og husker godt hva som er implementert og hvorfor. Han er flink til selv å finne svakheter i løsningen som er implementert og sørger for at han eller andre gjør de utbedringene som trenges ettersom utviklingen går videre.

Ronny har vært blant de aller beste utviklerne som har jobbet for NSB, og jeg vil anbefale ham på det sterkeste.»