Fredrik Aubert

Fredrik nesten 20 års erfaring som systemuvikler. Han har jobbet mye med moderne frontendteknologi, og er en tungvekter på både webapplikasjoner og rike klienter. Han ivrer generelt for lettvektsarkitekturer og smidige utviklingsmetodikk.

Favoritter for tiden: React, Redux, Groovy og Grails
Bruker på jobben: React, Redux, Groovy og Grails
Vil lære mer: Clojure og Kubernetes

Snakker gjerne om

MC

Aktiv i firmaets MC-klubb; Codebreakers, som årlig drar på flere turer rundt om i Norge. Liker å utvikle mc-ferdighetene på bane.

Home automation

Som programør lærer man seg å automatisere så mye som mulig. Hvorfor reise seg fra sofaen for å skru av lyset når man skal se på film?

Foto

Et bilde sier mer enn tusen ord.

Prosjekter

NSB 2017-2018

Topas er et system for å sikre at togpersonalet mottar og kvitterer for relevante dokumenter.

NSB 2015-

Passasjerinformasjonssystemer og støttesystemer: Et system som leverer informasjon til togsettene. Bl.a. kjøredatabase, avviksmeldinger, nyheter og værmelding.

NSB 2015-

MCC er en webapplikasjon for materiell kontroll, som rapporterer nå-situasjonen for tog-flåten og utnyttelsesgrad. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2013-

D9009 Webapplikasjon som viser planlagt togsammensetning. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2012-

Pis Marketing System er en webapplikasjon for å produsere og distribuere markedsvideoer som vises ombord i togene. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2011-

JODA genererer realtime informasjon til passasjerinformasjonssystemet på NSBs nye togsett, slik som nyheter, værmelding og overgangsinformasjon. Systemet henter data fra innholdsleverandører og setter sammen skreddersydde pakker til hvert enkelt togsett. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2010-

FILI Håndterer realtime datakommunikasjon med NSB nye togsett, som overføring av diagnosedata, passasjertelling, passasjerinformasjon osv. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2010-

GRAILS Et system som beskriver geografien og stasjonene i NSBs domene. Dette er masterdatabase for andre NSB systemer. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler.

NSB 2009-

PAIN Utvikling av en applikasjon for automatisk generere databasen som styrer passasjerinformasjons-anleggene ombord i forskjellige togtyper, dvs annonsering av stasjoner o.l. Oppgaver: Senior Javautvikler / frontendutvikler

HRM Group 2009

Utvikling av måleverktøy for Ledere. www.lederindeksen.no Oppgaver: Seniorutvikler

Statens Pensjonskasse 2009

Utvikling av saksbehandlingssystem. Oppgaver: Utvikler

Forsvaret 2009

Oppgaver: Utvikler

Tandberg 2008

Telepresence. Utvikling av styresystem for Tandbergs prestisjeprodukt T3. Oppgaver: Senior Java / frontendutvikler. Utvikling av GUI i Swing.

Western Geco 2008

Støttesystemer for Seismikk Prisberegningssystem for seismikkjobber - en rik klient i Swing. Oppgaver: Senior Java / frontendutvikler.

Cicero 2007

Finansportal Utvikling av Ciceros Finansportal Oppgaver: Senior Java- / frontendutvikler.

CSAM/Rikshospitalet 2006

Klinisk portal Utvikling av «Klinisk Portal», en portalløsning med integrasjon mot mange underliggende systemer. Var bl.a. med på å muliggjøre sammenslåingen av Rikshospitalet og Radiumhospitalet. Startet som et prosjekt hos Rikshospitalet men vokste til et eget selskap (CSAM) og et produkt som også ble tatt i bruk på flere sykehus i Vestmanlän i Sverige. Oppgaver: Senior Java / frontendutvikler. Portalutvikling av ajaxintensive portlets.

Skatteetaten 2006

Intranett portal Utvikling av Intranett Oppgaver: Senior Java / frontendutvikler. Portalutvikling av ajaxintensive portlets.

DnbNor 2005

Utvikling av Postbankens Nettbank Oppgaver: Ansvarlig for design og utvikling av forskjellige moduler.

Norgesgruppen 2004

Intranett Oppgaver: Utvikler av Intranett portal for Norgesgruppens forskjellige kjeder.

DnbNor 2003

Utvikling av Postbankens Nettbank Oppgaver: Ansvarlig for design og utvikling av forskjellige moduler.

Canal Digital 2001

Applikasjoner for digital TV Utvikling av forskjellige applikasjoner og infrastrukturmoduler som kjører på Canal Digitals STB. Bl.a. Elektronisk Program Guide og stemmeapplikasjon

SuperOffice 1999

Utvikling av Intranett produkt Oppgaver: Utvikler av forskjellige moduler, som dokumentarkiv, diskusjonsforum, publiseringsverktøy. Prosjektleder/Utvikler for SDK til produktet

Trumf 2001

Nettbutikk Oppgaver: Utviklet Trumfs nettbutikk i et team bestående av meg, en database dud og en web designer

Se flere prosjekter i Fredriks CV


Fredrik Aubert

Utvikler
+47 410 21 442
fredrik@kodemaker.no