Trygve M. Amundsen

Systemutvikler

Trygve har lang og solid erfaring innen faget systemutvikling. Han er entusiastisk opptatt av fagområdet, tilegner seg raskt ny kunnskap og følger nøye med på nyvinninger. Han evner å finne enkle løsninger på kompliserte problemstillinger. Han er resultatorientert og målrettet og leverer høy kvalitet. Han trives utmerket i det kunnskapsrike fagmiljøet i Kodemaker, og kommuniserer godt med kunder og kolleger.

Teknologi

Favoritter for tiden:
Maskinlæring, Forsterkende læring (Reinforcement learning) og TypeScript
Bruker på jobben:
Vil lære mer:
Tensorflow, Tensorflow js og Generative Adversarial Networks

Trygves anbefalinger

Spinning up in Deep Reinforcement Learning

Dette er stedet å grave seg dypt ned i RL. OpenAI har gjort en kjempejobb med å samle materiale om RL og laget mange eksempler som gjør det mulig å teste ut RL på ordentlig.

Sjekk ut nettstedet her
Learn you a Haskell for great good

Haskell et purt (pure) funksjonelt programmeringspråket som utfordrer de små grå på en spennende måte. Denne boka er for deg som har bakgrunn i mer imperative språk, men den gir deg en morsom og klarsynt innføring i små og store funksjonelle abstraksjoner.

Sjekk ut boka her

Trygve snakker gjerne om

Maskinlæring

De siste årene har jeg hatt spesiellt fokus på maskinlæring og ‘Big Data’. Jeg har gått noen kurs på Stanford og Berkeley, aller sist Andrew Ng’s kursserie på Coursera, og jeg prøver så godt jeg kan å følge utviklingen på området.

Klatring

Var for noen år siden lidenskapelig opptatt av klatring i fjell og crag hjemme og i utlandet. På grunn av små barn har det ikke vært så mye klatring de siste årene, men etterhvert som ungene blir større øyner jeg håp for å øke aktiviteten igjen.

Sideprosjekter

Fjesgjenkjenning

Bruke bilbioteket dlib til å kjenne igjen alle kodemakere basert på kun étt bilde per person.

Bidrag til fri programvare

  • Grails class diagram plugin - The ClassDiagram plugin provides an UML-like diagram of your grails domain classes. (Dette prosjektet er ikke oppdatert til nyere versjoner av grails)
  • Har bidratt til grails-core

Prosjekter

Bring
TypeScript, React, Redux, Kotlin og Arrow

Innføre flyfrakt innen skandinavia som en opsjon ved en leveranse i applikasjonen Glow. Glow er et system for budleveranser som håndterer alt fra mottak av ordre, ruteoptimalisering for sjåfører, sporing i sanntid, og integrasjoner med mange av Bring sine systemer. Trygve har jobbet med både frontend og backend.

Kodemaker
Clojure, Datomic og REST

Laget integrasjon mellom Kodemakers egenutviklede system for cv-er, og cvpartner.no, slik at Kodemaker får utnyttet de mulighetene cvpartner tilbyr.

Kolonial.no
React, ES2015/ES6, TypeScript, GraphQL og Python

Utvikling av ny løsning for pakking av varer på paller for distribusjon, med hensikt å øke leveringskapasiteten til kolonial.no. Trygve bidro med utvikling av frontend og backend.

Se flere prosjekter