Åshild K. Thorrud

Systemutvikler

Starter i Kodemaker 1.oktober.

Åshild fremstår som en proaktiv, strukturert og kompetent person. Hun har jobbet som fullstackutvikler i 9 år, samt hatt en tech lead-rolle. Åshild foretrekker frontendutvikling, men liker fremfor alt en variert arbeidshverdag der hun kan løse det meste selv, uten å være avhengig av andre.

Åshild tar til seg ny kunnskap raskt og effektivt, og deler dette gjerne dette videre med andre. Hun liker tett samarbeid med andre utviklere, designere og testere. Åshild liker å lage gode løsninger for de som skal bruke dem, og er opptatt av at koden skal være enkel å forvalte, og forstå.

Teknologi

Favoritter for tiden:
Bruker på jobben:
Vil lære mer:

Åshild snakker gjerne om

Ski

Jeg har alltid likt fysisk aktivitet, gjerne sammen med andre. Elsker å stå på ski i pudder! Hver helg er gjerne holdt av til skikjøring om vinteren, i tilfelle det kommer snø. Kjører mest heisbasert frikjøring, men er ikke fremmed for en topptur eller langrennstur heller.

Fotball

Ikke så mye å se på, men å spille selv. Spilte seriøst mye fotball fra jeg var 8-26 år, mens de siste årene har det blitt litt bedriftsfotball (ikke nødvendigvis med min egen bedrift, opererer på en måte som en konsulent her og). Spiller som regel cageball i Nydalen ukentlig. Er egentlig glad i nesten all slags sport og driver også med turorientering, sykling, fjellturer ++

Prosjekter

Statnett
TypeScript, React, Wicket, Java og Git

Fullstackutvikler på OIS sine applikasjoner som brukes av både eksterne konsesjonærer og interne planleggere. Har stort sett jobbet med en innrapporteringsløsning for konsesjonærer av planer for tvungen utkobling av forbruk og gjenoppretting, samt saksbehandling og oversikt for Statnett.

Norgesgruppen Data
JavaScript, React, Redux, Java og Spring Boot

Fullstackutvikler på ny applikasjon for leveranseplanlegging til bruk av dagligvarebutikker og ASKO, med UI basert på React/Redux. Satt opp frontend-prosjektet. Tok i bruk Okta innloggingsløsning basert på OAuth 2.0 og OpenId Connect. Skilte ut felles UI-komponenter til eget bibliotek til gjenbruk for NGFLYT-løsningen og Leveranseplanleggeren.

Norgesgruppen Data
JavaScript, React, Redux, Java og SQL

Fullstackutvikler på ny NGFLYT-applikasjon for håndholdte enheter (Zebra, iOS, Android), samt ny NGFLYT-webapplikasjon. Hensikten med prosjektene var å forenkle dagens varebestillingsløsning (NGFLYT) for både automatisk og manuell bestilling fra dagligvarebutikker.

Se flere prosjekter

Referanser

Brit Kaaresen
Teamleder, Team Sparing, SpareBank1

«Jeg gir mine beste anbefalinger av deg, Åshild. Du er en dyktig utvikler som bidrar både sosialt og ikke minst faglig! Du jobber godt i både teamarbeid men også mer selvstendig. Du er gjerne med på å diskutere/finne nye løsninger/metoder i tillegg til at du tar ansvar for det man evt måtte forvalte. Jeg ønsker deg lykke til!»